2019. június 28., péntek

OFFICE 2019 Professional Plus Licenckulcs Pro ESD - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Microsoft Office 2016 Professional Plus ESD
Microsoft letöltő link : Setup. Office. Com
Online aktiváció!
Magyar nyelvű támogatás!
1-2 munkanapon belül!
Paypal, vagy utalás.
Támogatás az eladás után is!
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA:
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-07-19 06:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése