2019. szeptember 26., csütörtök

Kültéri wifi kiegészítő - Jelenlegi ára: 22 990 Ft


Használatával helyettesítheted a mobilnetet! Nagy hatótávolságú, így akár az udvarodon is használhatod! Akkor sem kell aggódnod, ha az idő rosszra fordul! A kütyü
időjárásálló!
A kerti sütögetés közben, már biztos előfordult veled is, hogy szerettél volna megnézni egy receptet, hogy egy új fogással lenyűgözd a vendégeidet. Igen ám, de nem volt mobilneted, szóval gyorsan bekellett rohannod a házba, közben a hozzávalók odakint maradtak, Te pedig már a rohangálástól is elfáradtál. Arról nem is beszélve, hogy a sütésre alig tudtál koncentrálni. Ezeknek az időknek vége! Felejtsd el a futkározást a számítógép és a grill között. A Kültéri wifi kiegészítővel könnyedén csatlakozhatsz a wifire, így kényelmesen csekkolhatod a legjobb recepteket miközben sütögetsz. Arra gondoltál már, hogy egy forró nyári napon a medencéd mellett ülve is élvezheted a kütyü nyújtotta előnyöket? A Kültéri wifi kiegészítővel simán netezhetsz, miközben odakint a kertedben élvezed a jó időt!
Netezz a kertedben is egyszerűen, kényelmesen!
Hasznos tudnivalók:
A kiegészítőnek három funkciója van: lehet alkalmazni routerként, egy gyenge jelet felerősíthet, illetve az adott jel hatótávolságát meghosszabbíthatja. Az eszköz a jelet körülbelül 2 km távolságig tudja meghosszabbítani, ami a közelében lévő objektumoktól függően változhat. Így biztosítva neked a legnagyobb kényelmet, nemcsak sütögetés közben, de akár a medence mellett, vagy szerelés közben is biztosítja a kikapcsolódást és a segítséget.
A készülék tulajdonságai:
Hatótávolsága: 2 km
Wi-Fi átviteli szabvány: 802. 11b
Frekvenciatartomány: 2. 4GHz-2. 4835GHz
Wi-Fi átviteli sebesség: 150 Mbps
Antena: 12dBi panel antenna
Típus: drótnélküli
Anyaga: műanyag borítás
Víz- és időjárás álló
Szín: fehér
Mit rejt a termék doboza?
1 db kültéri egység
1 db PoE adapter
1 db fém pánt
1 db használati útmutató


Jelenlegi ára: 22 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése