2019. december 29., vasárnap

DEBENHAMS kosenilvörös valódi bőr, sportosan elegáns crossbody táska - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

DEBENHAMS kosenilvörös valódi bőr, sportosan elegáns crossbody táska
Jó minőségű, finom tapintású valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Időtálló, amolyan "mindig mindenhez jó", klasszikus fazon. Egyetlen dísze a feltűnően szép és különleges színén kívül a táska elején elhelyezett két cipzáros zseb. Ez nem csak fiatalos, lendületes, de elegáns külsőt is kölcsönöz a táskának. Kosenilvörös... bíborvörös... kármin... cochineal red. A táskán található fémkiegészítők krómszínűek.
Új, hibátlan darab.
Kompakt méret, minden, amire szükségünk lehet, kényelmesen elfér benne: kulcs, iratok, telefon. Egyterű belsejében egy nagyobb méretű cipzáros irattartó rekesz, s két kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb is helyet kapott (az egyik telefontartó). Kívül, a táska elején a fent említett két cipzáros zseb került kialakításra. Hátoldalán egy nagy méretű cipzáros rekesz, benne nyitott tárolóval, s nyolc db kártyatartó rekesszel.
A fülhosszúsága miatt magunkon keresztben átvetve, crossbody táskaként is használhatjuk. A bélése hibátlan, színben megegyező selyemfényű textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:        27 cm.
Magassága:         27 cm.
Mélysége:            5 cm.
Fülhosszúság:   116 cm (fix).


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 02:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése