2020. június 3., szerda

98-as méretben,vízlepergetős anyagú,levehető kapucnis,Designes gyerek overál,passzés végekkel - Jelenlegi ára: 7 858 Ft

Eladó egy 98-as méretű, unisex színű és fazonú gyerek overál, levehető, patentos kapucnival.
Az anyaga kívül vízlepergetős anyag, de nyilván egy idő után ez is átázik, mérsékelten vízálló-hóálló. Belül selyem béléses anyag található. A kapucnija patentos és le és fel tehető, igény szerint. Elöl húzózáras megoldású. A húzózárra egy eltakaró patentos zárórész hajlik rá. Emelt nyakmagasságú, amelynek a belseje a nyaknál polár anyaghó, tehát melegen tartja gyerek nyakát. Mindkét oldalt húzózáras zsebek találhatók, így nem fognak kiesni a tárgyak vagy a zsebkendők. Mindkét száron , alul fényvisszaverő körkörös csíkok vannak, így jól látható a gyermek a sötétben, merre jár il. az autósok talán jobban észreveszik. A szárak alsó végében, belül gumis rész van, ezt rá kell húzni a zoknira és úgy kell a síruhába bújni. Ez azt a célt szolgálja, hogy nem gyűrődik az alja ill. nem mozdul el valamint könnyebben lehet belebújni a csizmába is, nem jön ki onnan a szár, ha gyerek szánkózik és mozog. A húzózárak végein textil anyagok vannak, így könnyebb megfogni a kicsi kéznek ill. nem fagy oda a keze, mert textil fog meg, nem a hideg fémet. A kézelők végein passzés a megoldás, mert így nem fúj be a szél ill. nem megy be a hó sem, jobban illeszkedik a gyermek ruházatához. A karrészeken is megtalálhatók a fényvisszaverő csíkok. A síruha elején 02-es felirat van. Az anyaga jól mosható, viszont nehezebb száradó a vízlepergetős anyag miatt.
Szép, tiszta, ápolt, folt és szakadás mentes a síruha. Mi több síruhával "dolgozunk" a télen, így kevésbé mennek tönkre ill, nekem is könnyebb, mert előveszem a másikat és mehet tovább a téli sportolás.
Méretei: -hossza a nyaktól mérve 87 cm
             -vállszélesség nincsen, mert ejtett vállú megoldás !
            -derékszélesség 32 cm, de mivel körkörösen gumis így ez tágul 38 cm-ig
            -belső karhossz passzéval együtt 30 cm
            -külső hossza 67 cm
            -üleptávolság a nyaktól mérve 53 cm
            -húzózár hossza ugyanannyi=53 cm
            -külső karhossz a nyaktól mérve a passzéval együtt 43 cm
            -belső szárhossz 39 cm
            -kapucni hossza 27 cm. szélessége 22 cm
            -emelt nyakrész 6 cm
A színe és fazona is megengedi, hogy fiú vagy leány is hordhatja. Ajánlom nyugodt szívvel a szülők figyelmibe, mi szerettük.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjonnekem, mert máshol is hirdetem a gyerek overált !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 7 858 Ft
Az aukció vége: 2020-06-04 03:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése