2020. augusztus 3., hétfő

ÚJ!!! DeLonghi Citiz&Milk piros Nespresso kapszulás kávéfőző !!! - Jelenlegi ára: 58 000 Ft


ÚJ!!! DeLonghi Citiz&Milk Nespresso kapszulás kávéfőző !!!
19 bar nyomás
1 személyes
Tejhabosító
A megújult külső ellenére a CitiZ&Milk kávégép továbbra is a funkcionális megoldások és a retro-modern formai elemek tökéletes megtestesítője azok számára, akik egyaránt rajonganak a Nespresso kávéi, illetve a modern dizájn iránt, és szívesen varázsolják kávépillanataikat még különlegesebb élménnyé, legyenek a világ bármely pontján. Az Aeroccino3 tejhabosító készülékkel kiegészült kávégéppel különleges tejes recepteket készíthet otthonában.
• Kávékínálat
A Nespresso kávéőrlemények széles választékát kínálja annak érdekében, hogy Ön a nap bármely percében megtalálja az Önnek megfelelőt.
Valamennyi őrleményünk segítségével Ön tökéletes tejalapú kávérecepteket készíthet – merüljön el a tejes receptek világában, élvezze a felülmúlhatatlan cappuccino-t, café latte-t vagy latte macchiato-t!
• Azonnali segítségnyújtás
Ha bármilyen kérdése van Nespresso kávégépével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a díjmentes 06 80 CLUB 80 (06 80 2582 80) telefonszámon, ahol munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak! Előfordulhat, hogy a sok használat után kávégépe egy kis segítségre szorul. Ilyenkor egy előre egyeztetett időpontban elszállítjuk, és a javítás idejére igény szerint egy cseregépet biztosítunk Önnek. A részletekért kérjük, hívja a Nespresso Ügyfélszolgálatot.


Jelenlegi ára: 58 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-03 14:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése