2021. január 3., vasárnap

Vlagyimir Bogomolov: Negyvennégy augusztusában - Jelenlegi ára: 300 Ft


Könyv: Vlagyimir Bogomolov: Negyvennégy augusztusában
Kiadó: Európa
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1978
Oldalszám: 484
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9630709503
Fordította: Fazekas István
Az első példány papír védőborítójának élein pár kicsi szakadozás látható, a második példány jó állapotú, de a papír védőborító szakadt.
A harmadik papír védőborító nélküli példány.
"… Poljakov felemelkedett, fogott egy ceruzát, és odalépett a térképhez. – Feladatunk az ellenség jól képzett, erős hírszerző csoportjának felkutatása és felszámolása. A csoport operatív hírszerző feladatot lát el a frontok mögöttes területein. A keresettek kétségkívül széles ügynöki hálózattal vagy nagyon jól tájékozott ügynökökkel rendelkeznek…
Megfigyelés alatt tartják a Grodno-Belosztok vasútvonalat, valamint a Saulja – Vilnius – Grodno – Belosztok flevonulási utat. Az eset bonyolult – a mozgó rádióállomás minden valószínűség szerint a gépkocsi rendszámát is változtatja. Nagyon tapasztalt és óvatos emberekkel van dolgunk… Az összes nyomozati anyag ma éjszakai elemzése után az a határozott feltevésünk, hogy a keresettek valahol a silovicsi erdő északi részén rejthették el rádiójukat. "
Bogomolov lélegzetelállítóan izgalmas regénye méltó emléket állít „ azon keveseknek, akiknek nagyon sokan tartoznak hálával” – azoknak a férfiaknak, akik szinte emberfeletti munkát végeztek a kitűnően képzett német hírszerzők és kémek elleni titkos háborúban.


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-01-04 10:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése