2021. október 28., csütörtök

Sellak lapocskák eladóak. Az ár a fotón làtható kb 225 Grammnyi, termékre vonatkozik! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó, a fotón látható, kissè már színe vesztett, de mè g bőven elhasználható, ( Több kg volt ebből a termékből is, è s már csupán ennyi maradt meg belőle, az ár/értek arany miatt is. ) Shell lakk lapocskák Ár.: 1. 800 Ft 225 Grammnyi a műanyag kis tejfölös vödör súlyát (40 gramm kivonja) lemè rve.
Ennyi maradt ki a többit már megvásároltak, elvittek.
Sellakkpolitúrozashoz stb... Ez mè g a régi minőség raktárban állt ezidáig, kb 10-15-è ves. Lásd a fotókon is. Sellak természetes (állati) eredetű, vegyi úton fehérített, viasztalanított gyanta. Ivory (világos) és Orange (sötét) színekben kapható. A Sellak Indiából, Thaiföldről származik, a Laccifer lacca nevű fákon tenyésző élősködő rovar lakktetű váladékából készítik. A Sellak egy természetes polimer, hasonlít a hőre lágyuló műanyagokra, műgyantákra. Apró dísztárgyak, bizsuk készítésére is alkalmas. A vonós hangszerek festő-, lakkozó anyaga, mert ez rontja a legkevésbé a fahangszer-test hangrezgési tulajdonságait. Elsősorban antik bútorok lakkozására használják, de bio jellege miatt egyre inkább előtérbe kerül hétköznapi tárgyakon, egyszerűbb bútorokon való alkalmazása is. A Sellak alkoholban (metilalkohol, etilalkohol, denaturált szesz) oldódik. Ebben az oldott formában lakknak használható. A Sellakot leggyakrabban a régi és új bútorok felület kezelésére politúrozására használják. A politúrozáshoz először alappolitúrt készítünk. Összetétele 6 rész denaturált szeszben 1 térfogatrész Sellakot kell feloldani. Az alapoldatot alaposan összerázva hagyjuk teljesen feloldódni, ezt követően néhány napig hagyjuk ülepedni. A teljesen megtisztított portalanított fa felületet az alapozó Sellakkal átvonjuk. A felület száradása után (12-24 óra) elkészítjük a fényező politúrt az alapozó Sellakot 1: 1 arányban denaturált szesszel hígítva politúrozó labdával vigyük fel a felületre. A Sellak oldódásához használt alkohol veszélyes ezért kerülni kell a bőrre és szembe jutását. Egyéni védőeszközök használata kötelező (védőszemüveg, gumikesztyű). Az oldószer (etanol) tűzveszélyes nyíltláng használata, dohányzás tilos. A megfelelő szellőzést biztosítani kell.
A sellakpolitúr a sellak – egy állati eredetű gyanta – szeszes oldata, amelyet fafelületek felületkezelésére alkalmaznak. A sellakkal végzett fényezés a bútorkészítés egyik befejező munkaművelete, melyet néha a felületkezelés magasiskolájának is neveznek. A helyes magyarsággal fényezésneknevezett összetett eljárás évszázadok alatt tökéletesedett. Jelenleg jobbára csak fatárgyak és fabútorok készülnek sellakkal fényezett felülettel.
 
A felületkezelés céljaSzerkesztés
A fényezés célja kettős. Egyrészt szép, igényes felület hoz létre, másrészt védi a fát a rendeltetésszerű használat okozta igénybevétel és egyéb külső hatások ellen. A légnedvesség ingadozásainak hatását mérsékli.  [1] [2]
A kézi fényezés jellemzője, hogy a filmképző anyagot számos igen vékony rétegben hordják fel.  [* 1] viszik fel – ellentétben a lakkozással, amikor 2-3 réteg felhordásával elég vastag filmréteget érnek el. A politúr növényi és állati eredetű viaszok,  gyantákalkoholos oldata. A híg politúr a fafelület pórusaiba behatol, majd az alkohol elpárolgása után megkeményedik. A politúrozás az 1800-as évek körül terjedt el széles körben Európában.
A politúrozás nem tévesztendő össze a polírozással, a fényezés pedig az autófényezéssel.
 
 Eladás oka.: Nincsen râ, jelenleg szüksè gem.
 
Termék leütése esetén, Vaterás vásárlásáról, röviden, mely termékről van szó, stb.. kérem akár telefonon, akár SMS-ben, értesítsen, a minél hamarabbi kapcsolatfelvétel érdekében,  hogy  az interneten keresztül e-mail benvegyem fel önnel a kapcsolatot.  (Ugyanis, napi szinten, nem szoktam ellenőrizni a vaterás eladásaimat.  Ezenfelül, ebben a világban nem lehet csupán.: A Vaterás eladásaimra, hirdetési módszeimre hagyatkoznom, tehát elkébzelhető, máshol is hirdetem az adott terméket. ) Megértését előre is köszönöm.
Szegeden,  akár,  (természetesen az adott terméktől függően, amennyiben ez könnyedén kivitelezhető) ingyenes megtekintési, kipróbálási, átvételi, lehetőséggel, egy előre megbeszélt helyen és időpontban.
Postázás, mindíg a kért módon, és a jelenlegi postai tarifáknak megfelelően.
A nyertes licitálónak 5 nap áll rendelkezésére a levelezés/telefonálás és a termékellenértékének rendezésére, ellenkező esetben negatív értékeléssel újraindítom a terméket. Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek.
Magán adás vétel, garancia, visszavételi kötelezettség amennyiben, az külön nincsen feltüntetve, nincs.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 00:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése